Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
μηνιαίο διατροφολόγιο

Προσωποποιημένο μηνιαίο διατροφολόγιο με live συνεδρία από την Ειρήνη Λυκουρέση

50,00 €

Περιγραφή

Κλείνετε online συνεδρία με την διατροφολόγο και σας βγάζει την διατροφή σας για έναν ολόκληρο μήνα βάση των εξατομικευμένων αναγκών σας.

Υπηρεσίες Διατροφής:

- Αύξηση ή Απώλεια Βάρους 

- Τροποποίηση Διατροφικής Συμπεριφοράς

- Δατροφή στην Εγκυμοσύνη, περίοδο λοχίας και θηλασμού

- Παιδική και Εφηβική Διατροφή 

- Αθλητική Διατροφή (παιδιά, εφήβους και ενήλικες αθλητές)

- Διατροφικές Διαταραχές (βουλιμία, ορθορεξία κ.α)

- Vegan Διατροφή
 

Λεπτομέρειες

Στο επόμενο βήμα θα συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και αφού ολοκληρωθεί η αγορά θα σας καλέσει η κυρία Λυκουρέση  για να κλείσετε την online συνεδρία σας την ώρα και την μέρα που σας εξυπηρετεί.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη

Η Ειρήνη Λυκουρέση είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής (BSc. Honours Human Nutrition) του πανεπιστημίου London Metropolitan University & έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές (MSc) στην Αθλητική Διατροφή από το ομώνυμο πανεπιστήμιο. Έχει εκπαιδευτεί σε εξειδικευμένες παρεμβάσεις και δεξιότητες στις Διατροφικές Διαταραχές και δραστηριοποιείται ως διατροφολόγος από το 2005.

Έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασία που αφορούν στην παιδική και εφηβική διατροφή, αντιμετωπίζοντας περιστατικά σοβαρών διατροφικών διαταραχών σε αυτές τις ηλικίες ενώ αξιοσημείωτη είναι και η εμπειρία της στην παιδική και εφηβική διατροφή που συνδέεται με τον αθλητισμό.

Είναι συνεργάτης του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών από το 2009, παρέχοντας διατροφική υποστήριξη σε άτομα με διατροφικές διαταραχές. Διδάσκει στην εταιρία HNFC Academy (Hellenic Network of Fitness Certifications) το μάθημα διατροφής για την ειδικότητα Cancer Exercise Specialist Certification.

eirini lykouresi