Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Fiogos Baby Collection

Σας καλωσορίζουμε στο παιδικό ταξίδι της Fiogos Handmade Baby Collection!


Είμαστε μια Τρικαλινή οικογενειακή εταιρεία, που με απεριόριστη αγάπη για τα παιδιά, δημιουργεί καθημερινά φρέσκιες ιδέες, σχεδιασμένες και ραμμένες στο χέρι από εμάς. Στη συλλογή μας περιλαμβάνονται 100% χειροποίητα βρεφικά είδη, προϊόντα απαραίτητα για τις νέες μανούλες για το μαιευτήριο και τους πρώτους μήνες της φροντίδας των μωρών, αλλά και είδη διακόσμησης που δίνουν τη δική τους μοναδική πινελιά στη διακόσμηση των βρεφικών δωματίων!

Τα υφάσματα και οι κλωστές της συλλογής μας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100 (απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών), καθώς και όλα τα γεμίσματα μας είναι πιστοποιημένα Ευρωπαϊκά. Στόχος μας είναι να ομορφύνουμε τον κόσμο των μικρών παιδιών, αλλά και να διευκολύνουμε όσο μπορούμε περισσότερο την καθημερινότητα των γονέων μέσα από προϊόντα άριστης ποιότητας!

Στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι η αγάπη και η προστασία του περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό όλες οι συσκευασίες μας είναι 100% ανακυκλώσιμες και οι τσάντες μας είναι υφασμάτινες και επαναχρησιμοποιούμενες.

Connect with us

Instagram/Facebook: Fiogos_baby_collection
E mail: [email protected]
Τηλέφωνο : 6945877646 / 2431305716

*Κάντε τώρα την παραγγελία σας μέσω DM στο Instagram και με την αναφορά του μυστικού κωδικού, μπορείτε να εξαργυρώσετε την έκπτωση

*Η παροχή του 10% δεν είναι αθροιστική σε άλλες εκπτώσεις / προσφορές

Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image