Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μια Μέρα Μαγική

Όλα τα items διαθέσιμα με 15% έκπτωση* αποκλειστικά για τους subscribers,
χρησιμοποιώντας στις αγορές σας στο eshop τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε παρακάτω.

___________________________

Βρεφική και παιδική συλλογή ρούχων με κοινωνική και οικολογική ευαισθησία από την Μια Μέρα Μαγική

Είμαστε μία κοινωνικά υπεύθυνη μάρκα. Οι εταιρείες με τις οποίες επιλέξαμε να συνεργαστούμε δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία… Σέβονται απόλυτα το περιβάλλον και δημιουργούν προϊόντα μόνο από οργανικές πρώτες ύλες, προσφέρουν δουλειά και χαρίζουν ίσες επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα με ειδικές ανάγκες, αμείβουν δίκαια τους εργαζόμενους εξασφαλίζοντάς τους ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αλλά και πράττουν φιλανθρωπικό έργο δημιουργώντας σχολεία σε αφρικανικές χώρες, χρηματοδοτώντας και την εκπαίδευση των παιδιών σε αυτά.

Η Μία Μέρα Μαγική είναι το μοναδικό κατάστημα βρεφικής και παιδικής μόδας με αποκλειστικά οργανικά ρούχα από κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες. Επιλέγοντας να αγοράσετε οργανικά ενδύματα, επιλέγετε ουσιαστικά να αλλάξετε το μέλλον σας, την υγεία των παιδιών σας και τη μελλοντική υγεία του πλανήτη μας. Παράλληλα, δείχνετε την υποστήριξή σας στην προσπάθεια μικρών εταιρειών να διαφοροποιηθούν και να αλλάξουν τον κόσμο.
Ακόμη και όταν δεν αγοράζετε ένα προϊόν 100% οργανικό, αναζητήστε πιστοποίηση ότι δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά.

Επιπλέον η Μια Μέρα Μαγική διαθέτει τις βραβευμένες τσάντες του Βρετανικού οίκου Tiba&Marl, ένα brand με ανοδική πορεία παγκοσμίως, με vegan leather τσάντες εξαιρετικής ποιότητας.


Η αρχή μας είναι μία… Να φερόμαστε με ευγένεια σε ό,τι μας περιβάλλει. Κι όταν όλοι μας θα αντιληφθούμε τη σπουδαιότητα του «πάντα εν σοφία εποίησε», τότε πραγματικά θα έχει ξημερώσει Μια Μέρα Μαγική.

Μας βρίσκετε εδώ: miameramagiki.gr
Facebook / Instagram: @miameramagiki #miameramagiki


*Στην ολοκλήρωση αγοράς θα σας ζητηθεί να βάλετε τον κωδικό έκπτωσης στο ειδικό πεδίο.
* Η παροχή του 15% δεν είναι αθροιστική σε άλλες εκπτώσεις / προσφορές

Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image
image
image
image
image
image