Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Different & Different: the box

Στην κάθε παραγγελία σας στο μενού D+D: the box, λαμβάνετε έκπτωση 5€,
χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε παρακάτω.

H προσφορα ίσχύει αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους χρήστες του Jenny.gr Exclusive Benefits που έχουν πρόσβαση στον παρακάτω κωδικό και τον οποίο θα επικοινωνούν κατα την παραγγελία τους.

H Different & Different, η κορυφαία ομάδα catering, δημιουργήθηκε το 2013 από τη ζωγράφο και επιχειρηματία, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο σεφ Χριστόφορο Πέσκια.

Το 2020 ενίσχυσε την ανάγκη για καινοτόμες ιδέες που θα ανταποκρίνονται στη νέα πραγματικότητα και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το D&D: the box.

Αγαπημένα πιάτα, στην πόρτα σας! Το D&D: the box σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το προσωπικό σας μενού επιλέγοντας τα είδη που επιθυμείτε από τις εξής κατηγορίες: Σαλάτες, Αλοιφές, Ορεκτικά, Κυρίως πιάτα, Συνοδευτικά, Γλυκά.

Διαδικασία
Επιλέγετε το μενού της αρεσκείας σας και κάνετε την παραγγελία σας, τουλάχιστον 48 ώρες πριν την ημερομηνία του γεύματος.Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται από τις εγκαταστάσεις μας στην Κηφισιά (Μάτσα 17, ΤΚ 145 64), από Δευτέρα έως Σάββατο 9 π.μ. – 8 μ.μ.

Τι περιέχει
Μπορείτε εσείς να διαμορφώσετε το περιεχόμενο του δικού σας κουτιού! To συναρπαστικό μας μενού σας προσφέρει πολλές επιλογές, με επιρροές από όλες τις κουζίνες του κόσμου.Παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ήδη υπάρχοντα μενού (theme boxes) ή να ζητήσετε από την ομάδα μας να σας προτείνει κάτι διαφορετικό (tailor-made).

Για πόσα άτομα είναι:
Το D&D: the box ενδείκνυται για τραπέζια 4-18 ατόμων.

Πως παραγγέλνω
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-17:00. Οι παραγγελίες δίνονται είτε τηλεφωνικά, με επικοινωνία στο τηλέφωνο της εταιρείας 2106200066, είτε μέσω email: [email protected].

Πως θα παραλάβω
Μπορείτε να παραλάβετε το κουτί σας την ημέρα που έχετε ορίσει έως τις 8 μ.μ. από τα γραφεία μας: Μάτσα 17 Κηφισιά.Υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας στον χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, με την αντίστοιχη χρέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε την έκπτωση είναι να επικοινωνήσετε τον κωδικό κατά την παραγγελία σας

Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image
image