Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Eating +the Goober

Όλα τα designs διαθέσιμα με 20% έκπτωση* αποκλειστικά για τους subscribers,
χρησιμοποιώντας στις αγορές σας στο eshop
τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε παρακάτω.

___________________________

Το “Eating the Goober” είναι ένα brand με οικολογική συνείδηση που υποστηρίζει  το παγκόσμιο κίνημα βιώσιμης και ηθικής μόδας, σεβόμενο τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον και προφέροντας προϊόντα που είναι σχεδιασμένα να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. 

Τα σχέδια τους συνδυάζουν μινιμαλισμό, γεωμετρία και στοιχεία  Ιαπωνικής επιρροής. Το Eating the Goober καταφέρνει να κρατάει την ισορροπία ανάμεσα στο ενδιαφέρον και με χαρακτήρα ένδυμα αλλά παράλληλα και εύκολο στην καθημερινή χρήση. Τα περισσότερα από τα ρούχα μπορούν να συνδυαστούν με περισσότερους από έναν τρόπους, ενθαρρύνοντας κάθε γυναίκα να είναι τόσο δημιουργική και μοναδική όσο αισθάνεται.
Παράλληλα , το brand είναι ο δημιουργός πίσω από τα δύο φορές βραβευμένα σανδάλια ‘Ethical Magic Sliders΄ τα οποία συνδυάζουν το ηθικό με το μαγικό. ‘Ηθικά’ καθότι είναι φτιαγμένα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά (δέρμα ανανά, φελλό, κ.ά.) και με παραγωγή εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα και "Μαγικά" καθώς μπορείς να τα μεταμορφώνεις αγοράζοντας ξεχωριστά "ανταλλακτικά" τα οποία εφαρμόζονται με ένα απλό κλικ πάνω στα σανδάλια αλλάζοντας έτσι τελείως look και στυλ!

Στο ταμείο του καταστήματος (Πραξιτέλους 15, Σύνταγμα, Αθήνα) θα σας ζητηθεί να δείξετε τον κωδικό έκπτωσης από την οθόνη του κινητού σας καθώς και την ταυτότητα σας προκειμένου να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση.

* Η παροχή του 20% δεν είναι αθροιστική σε άλλες εκπτώσεις / προσφορές

Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image
image
image
image