Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
YOGA CHARANTINIOTIS

Το jenny.gr Exclusive Benefits σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, Well-being Mentor & Coach, προσφέρουν σε 5 subscribers μια μηνιαία συνδρομή για δωρεάν μαθήματα online yoga ή διαλογισμού. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας οπότε οι 5 πρώτες που θα επικοινωνήσουν με τον μυστικό κωδικό τους θα κλείσουν τη θέση τους στα μαθήματα.

Πρόγραμμα Yoga:
Μπορείς να συμμετέχεις σε μία* κλειστή online τάξη κάθε:

  • Δευτέρα πρωί 8:30 – 09:45
  • Τετάρτη πρωί 8:30 – 09:45
  • Πέμπτη απόγευμα 18:30 19:45

*Επιλέγετε μία απο τις παραπάνω ημέρες και ακολουθείτε το πρόγραμμα κάθε εβδομάδα. Δεν γίνεται αλλαγή ή αντικατάσταση των μαθημάτων εφόσον δεν μπείτε σε κάποιο online μάθημα.

Ο τρόπος διδασκαλίας, από τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη

Η διδασκαλία μου στη Yoga έχει να κάνει με το να ζεις την ζωή σου σε ευθυγράμμιση με τον Ανώτερο Eαυτό σου. Να βρίσκεσαι σε σύνδεση με τα ιδανικά που κάνουν τον κόσμο ένα όμορφο μέρος για να ζεις. Η Yoga είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να πλοηγηθείς στο καταπληκτικό ταξίδι που ονομάζουμε ζωή.

Κάθε φορά που δουλεύεις με το σώμα σου, δουλεύεις επίσης με το νου σου και με το σύστημα ενέργειας που αποτελεί την γέφυρα μεταξύ σώματος και πνεύματος. Ο τρόπος διδασκαλίας μου συγκεντρώνει την γνώση και την εμπειρία 25 ετών με την επιστήμη της Yoga.

Πάνω απ΄όλα η πρόθεσή μου είναι μέσα από τις τάξεις μου να κάνω την Yoga διασκεδαστική, ενδιαφέρουσα, γεμάτη προκλήσεις και προσβάσιμη σε όλα τα επίπεδα μαθητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο βαθύτερος σκοπός των μαθημάτων μου, είναι να καλλιεργηθεί μία αντίληψη της σύνδεσης νου – σώματος και μέσω της σωματικής πρακτικής. Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχει ο κάθε ασκούμενος καλύτερη υγεία συνολικά, σε σωματικό αλλά και νοητικό επίπεδο.

Πρόγραμμα Διαλογισμού:

  • Πέμπτη απόγευμα: 20:00-21:00

Η online πρακτική διαλογισμού γίνεται ζωντανά μέσω zoom. Σε κάθε συνάντηση θα ξεκινάμε με την ανάπτυξη μία ιδέας/πρόθεσης που θα δημιουργήσει τον «τόνο» στον διαλογισμό μας και θα οδηγεί τον νου σε θετικούς, εμπνευστικούς, εμψυχωτικούς συλλογισμούς.

Αφού θέσουμε την πρόθεσή μας, θα συνεχίζουμε την εξάσκηση σε τεχνικές συγκέντρωσης, διαλογισμού και αναπνοών (pranayama) που θα βοηθήσουν να εμπεδωθεί η πρόθεση αλλά και να αποφορτιστεί βαθιά το νευρικό σύστημα.

Οι πρακτικές αυτές απευθύνονται σε όλους, προχωρημένους και αρχάριους. Ο κάθε ένας από εσάς θα κάνει την δική του προσωπική διαδρομή , μέσα από την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου, για να αισθανθείτε στο τέλος γαλήνη, ξεκούραση, ξεκαθάρισμα, γείωση και αισιοδοξία. Να αισθανθείτε δηλαδή ο εαυτός σας στα καλύτερά του!


Πατώντας ΕΔΩ μπορείς να δεις κάποιες βιντεοσκοπημένες πρακτικές. Ανανεώνονται συχνά και θα βρεις ακόμα περισσότερο υλικό στο κανάλι μου στο YouTube.

  • Για να συμμετάσχετε στην ΔΩΡΕΑΝ ΟNLINE ΤΑΞΗ YOGA ή ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ θα σας ζητηθεί να στείλετε email στο [email protected] με τα πλήρη στοιχεία σας (πρέπει να είναι κοινά με αυτά που έχετε κάνει εγγραφή στο Exclusive Benefits και τον κωδικό έκπτωσης που βλέπετε παρακάτω ΩΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ.
  • Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας για τις πέντε πρώτες που θα κατοχυρώσουν τη θέση τους. Εφόσον μια/ ένας subscriber έχει ολοκληρώσει έναν μήνα δωρεάν μαθημάτων δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει και δεύτερο μήνα δωρεάν μαθήματα.

Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image