Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕRA NUTS

Όλα τα προϊόντα διαθέσιμα με 10% έκπτωση* αποκλειστικά για τους subscribers,
χρησιμοποιώντας στις αγορές σας τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε παρακάτω.

hand picked – hand served
Η φιλοσοφία των καταστημάτων ERA βασίζεται στο “healthy way of living” που υποστηρίζεται από την πλούσια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουν.
Στα ERA συναντάμε ξηρούς καρπούς, οσμωτικά απoξηραμένα φρούτα, βούτυρα ξηρών καρπών, cookies χωρίς ζάχαρη, μπάρες δημητριακών, σοκολάτες χωρίς ζάχαρη και πολλά ακόμα προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους που ακολουθούν το healthy lifestyle. Αλλά και για τους πιο παραδοσιακούς υπάρχουν πολλές προτάσεις σε special snack, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, σοκολατάκια, κεράσματα.
Εκτός από την ποιότητα τα ΕRA δίνουν μεγάλη έμφαση και στις συσκευασίες. Στα καταστήματα ERA θα ανακαλύψετε υπέροχα κουτιά για να φτιάξετε το δώρο της αρεσκείας σας. Μπορείτε να συνδυάσετε τους αλμυρούς ή γλυκούς πειράσμους επιλέγοντας κάποιο από τα κρασιά ή τα αποστάγματα που διαθέτουν στην πλούσια σε ξεχωριστές συλλογές κάβα τους. Ανάμεσα στα κρασιά θα βρείτε και το πρόσφατα βραβευμένο κρασί ΕRA (λευκό, κόκκινο, ροζέ) για την ετικέτα του στα Packaging German Awards 2019 έχοντας αποσπάσει το βραβείο Excellent Communications Design.
Tα καταστήματα Era προσφέρουν 10% έκπτωση στο σύνολο των αγορών σας σε όλα μας τα φυσικά κατάστημα.

Στο ταμείο των καταστημάτων θα σας ζητηθεί να δείξετε τον κωδικό έκπτωσης από την οθόνη του κινητού σας καθώς και την ταυτότητα σας προκειμένου να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση.

* Η παροχή του 10% δεν είναι αθροιστική σε άλλες εκπτώσεις / προσφορές

Καταστήματα Era

  1. Ν. Ψυχικό : Ομήρου 2, Τηλ. +30 211 4076506
  2. Κολωνάκι : Πατρ. Ιωακείμ 1, Τηλ. + 30 211 4112832
  3. Αγ. Παρασκευή: Αγ. Ιωάννου 8, 210 6392846
  4. Χαλάνδρι, Παπανικολή 44, 15232, 213001655
  5. Eshop : www.eranuts.com

Follow us
Instagram: eranuts
Facebook: Era Nuts
Pinterest: Era Nuts
Twitter: @_eranuts


Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image
image