Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
MARCH

Όλα τα items διαθέσιμα με 10% έκπτωση* αποκλειστικά για τις subscribers
χρησιμοποιώντας στις αγορές σας στο eshop & το φυσικό κατάστημα
τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε παρακάτω.
H έκπτωση 10% είναι αρθροιστική στις υπάρχουσες εκπτώσεις.

__________________

Το MARCH είναι ένα brand με την υπογραφή της σχεδιάστριας Christina Economou, με ρούχα και μαγιό που ξεχωρίζουν για τα ζωηρά και έντονα prints, αλλά και τα ιδιαίτερα μονόχρωμα, ιδανικά για γυναίκες, άντρες και παιδιά κάθε ηλικίας και προσωπικότητας!

Οι φετινές collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 είναι δύο ξεχωριστές συλλογές που συνδυάζουν αρμονικά τα χρώματα ενώ προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε σωματότυπο.

Η Nude Collection μας ταξιδεύει αρμονικά με μονόχρωμα σχέδια, λιτές, minimal γραμμές που προσφέρουν στήριξη στο γυναικείο σώμα και δίνουν αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στις γυναίκες όλων των ηλικιών, όλων των σωματότυπων και προσωπικοτήτων. Η παλέτα της φετινής συλλογής περιλαμβάνει τα κλασσικά black & cream αλλά εμπλουτίζεται και με τις καινούριες αποχρώσεις watermelon, picine, blue, pastel yellow.

Με το motto #you are beautiful το brand MARCH αγκαλιάζει την νέα του αποστολή που έχει ως στόχο την εξύψωση της σημαντικότητας του να είναι ο καθένας ο εαυτός του για να νιώθει όμορφος, χαρούμενος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

To be beautiful means to be yourself

MARCH: The Body Positivity Brand

Κατάστημα

ΣΕΚΕΡΗ 4, ΑΘΗΝΑ 10674

Social

Instagram @march_thebrand

Στο ταμείο του καταστήματος θα σας ζητηθεί να δείξετε τον κωδικό έκπτωσης από την οθόνη του κινητού σας καθώς και την ταυτότητα σας προκειμένου να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση.

* Η παροχή του 10% είναι αθροιστική σε άλλες εκπτώσεις / προσφορές

Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image
image
image