Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
STATHIS SAMANTAS

Όλα τα designs διαθέσιμα με 10% έκπτωση* αποκλειστικά για τις subscribers,
χρησιμοποιώντας στις αγορές σας στo φυσικό κατάστημα και στο eshop
τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε παρακάτω.

_______________________________

Ο Στάθης Σαμαντάς σχεδιάζει παπούτσια με τον τρόπο που ένας καλλιτέχνης δουλεύει το έργο του. Ασχολείται αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος με τον σχεδιασμό και το συνολικό στήσιμο της συλλογής του πράγμα που της δίνει ένα αναγνωρίσιμο στυλ και προσωπικό χαρακτήρα.

Κυριαρχεί μια σχεδιαστική αυστηρότητα, γεωμετρία και αναπάντεχα σχεδιαστικά ‘’τρικ’’ παντρεμένα με διαφορετικά υλικά και διχρωμίες ή τριχρωμίες. Τα παπούτσια κατασκευάζονται από τον υπεύθυνο παραγωγής της θρυλικής ελληνικής βιοτεχνίας χειροποίητου υποδήματος ''Μουριάδης'' με δέρματα και υλικά πολυτελείας από την Ιταλία και είναι γνωστά για τον υψηλό σχεδιασμό τους και την άνεση τους. Μέσα σε κάθε κουτί παπουτσιών ανά σεζόν υπάρχει και μια ιστορία γραμμένη από τον ίδιο το σχεδιαστή ο οποίος προσπαθεί να ερμηνεύσει τη σχέση των γυναικών με τα αγαπημένα τους αντικείμενα, τα παπούτσια εξετάζοντας την ψυχολογική και ερωτική έννοια αυτών των αντικειμένων. Η σχέση αυτή για ορισμένες γυναίκες συνδέεται και με ερωτικά στοιχεία.

Ό,τι θα διαβάσετε είναι βασισμένο σε πραγματικές αφηγήσεις γυναικών αλλά και σε αναζητήσεις του σχεδιαστή. Θα λέγαμε καλύτερα πως πρόκειται για ανάμικτες σκέψεις, για έναν διάλογο ανάμεσα στον ίδιο και τις γυναίκες και στους διαλόγους υπάρχει μια ελευθερία απόψεων οι οποίες είναι πάντα υπό συζήτηση. Είναι οι ανάμικτες σκέψεις ενός ανθρώπου που δεν πιστεύει πως το να ζούμε την επιθυμία μας και η δυνατότητα να συζητάμε για αυτήν και για τις φαντασιώσεις μας είναι κάτι το αρνητικό. Πρόκειται για την ζωντανή δυναμική που ενυπάρχει στον ανθρώπινο ψυχισμό, το χώρο απ’ όπου πηγάζει η επιθυμία, απ’ όπου ξεκινά η επιθυμία αναζητώντας αυτό που της λείπει.

Στο ταμείο των καταστημάτων θα σας ζητηθεί να δείξετε τον κωδικό έκπτωσης από την οθόνη του κινητού σας καθώς και την ταυτότητα σας προκειμένου να ολοκληρώσετε την ταυτοποίηση.

* Η παροχή του 10% δεν είναι αθροιστική σε άλλες εκπτώσεις / προσφορές καθώς και δεν ισχύει σε custom παραγγελίες

Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image
image
image