Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ZEUS & ΔIONE

Όλα τα designs της κατηγορίας Sunglasses διατίθενται με 15% έκπτωση* αποκλειστικά για τους subscribers χρησιμοποιώντας στις αγορές σας στο eshop
τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε παρακάτω.

Με μια πλούσια κληρονομιά με βάσεις στη μυθολογία και το συμβολισμό, η Zeus+Dione υπερβαίνει τις κλασσικές έννοιες του στυλ και του σχεδιασμού. Πήρε το όνομά της από τους "γονείς της αρχαίας Ελληνίδας θεάς της αγάπης, της ομορφιάς και της αιώνιας νιότης, ενώ το brand χαρακτηρίζεται από μια μοναδική ερμηνεία του μύθου και της παράδοσης.

Αν και διάφορες πτυχές της αρχαίας κουλτούρας επηρεάζουν το σχεδιασμό κάθε νέας συλλογής, το ελληνικό γράμμα, Delta Δ, αποτελεί τον κύριο τόνο το brand, το οποίο παραπέμπει στην πνευματικότητα, την αρμονία και τη δημιουργικότητα. Πέραν του συμβολισμού όμως, οι συλλογές lifestyle της Zeus+Dione επηρεάζονται από μίνιμαλ δομές, γεωμετρία και ακρίβεια. Όλα τα παραπάνω είναι στοιχεία διαδεδομένα στην κλασική ελληνική αρχιτεκτονική και στο design. Η έμπνευση που αντλείται από τα δωρικά στοιχεία, είναι οι καθαρές γραμμές, που διακοσμούνται με περίτεχνες λεπτομέρειες και κομψά μοτίβα που πηγάζουν από γεωμετρικά σχήματα.

Καινοτομία
Με δημιουργικότητα, σχέδιο και την κουλτούρα να είναι ριζωμένη στον πυρήνα της, η Zeus+Dione γεννήθηκε από το πάθος να αναβιώσει και να επαναπροσδιορίσει την τοπική τέχνη των τεχνιτών σε όλη την Ελλάδα, παράγοντας σχέδια που ξεπερνούν την παράδοση, την εξαιρετική ποιότητα και τη μόδα.

Κάθε κομμάτι είναι καινοτόμο και ταυτόχρονα κλασικό, σύγχρονο αλλά και διαχρονικό, δίνοντας υπόσταση σε ένα νέο lifestyle που "μιλά " σε όσους αναζητούν κάτι σπάνιο..

* Η παροχή του 15% δεν είναι αθροιστική σε άλλες εκπτώσεις / προσφορές

Συνδεθείτε τώρα για να αποκτήσετε τον κωδικό έκπτωσης

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image